Participa!

Envia’ns, escriu-nos i explica’ns les teves experiències, records, testimonis, vivències indirectes (dels avis, boca a boca…), imatges, dades, etc., sobre inundacions que hagueu viscut al llarg dels anys! També pot ser una imatge dels efectes d’unes inundacions o una marca de l’alçada de l’aigua que recordi unes inundacions passades.

Només cal que contacteu amb nosaltres en el formulari de sota o enviant un correu electrònic a larambla0@gmail.com i nosaltres ho publicarem a la secció “RECORDANT”/”EXPERIÈNCIES” (si són experiències de testimonis o dades) o a al nostre Flikr- Galeria d’imatges (que també s’hi accedeix des de la nostra plataforma). Les fotografies s’hauran d’enviar directament via correu.

En el cas de que necessiteu més espai (degut a que supereu la capacitat del gmail) podeu enviar-nos-ho per Google Drive (núvol de Google), compartint el vostre enllaç amb nosaltres, només caldrà que escriviu el nostre correu a l’apartat de compartir i ens arribarà també a nosaltres. Informació a: http://bit.ly/WcT8f6

Les vostres aportacions enriquiran el coneixement de tots sobre el fenomen de les inundacions.

Moltes gràcies!

El material que envieu estarà sotmès a l’avís legal que té la pàgina web.
Anuncios