Avís legal

L’enviament de materials com fotografies, etc. comporta l’acceptació i consentiment de la reproducció d’aquests al grup GAMA de la Universitat de Barcelona (per publicar-ho al bloc La Rambla així com als altres webs i blocs, altres publicacions i en el marc d’altres activitats i projectes desenvolupats o en els que participi el grup) amb reconeixement de l’autoria.

Els continguts que es difonen en aquesta pàgina publicats pels usuaris (fotografies, vídeos, àudios, textos, etc.) tenen la consideració d’obres protegides de conformitat amb les disposicions vigents en matèria de propietat intel•lectual. Queda prohibida la comercialització o qualsevol altre activitat amb una finalitat o ús públic que es pugui realitzar amb els continguts que es difonen en aquesta pàgina.

Els documents enviats pels usuaris han de complir la legislació vigent i en cap cas s’acceptaran continguts contraris a les normes de conducta i estil i als bons costums i l’ordre públic.

En quant a les dades personals la informació serà tractada segons la legislació vigent. L’enviament de fotografies o altres documents suposa l’acceptació de tercers de les condicions establertes en aquest avís legal així com la publicació en els llocs i suports especificats.

Anuncios