Tempesta a l’Ametlla de Mar, 18 de setembre de 2010

En Pere Quintana, de l’Observatori de l’Ebre, ens envia aquestes imatges d’una tempesta a l’Ametlla de Mar i es seves conseqüències que va succeir durant el dia 18 de setembre de 2010. La primera de les imatges es pot veure un cotxe gairebé tocant la riera, el Pere ens explica com dins hi havia un home de procedència belga de 80 anys que estava molt despistat i desconeixia el que estava passant, tot seguit en Pere el va convèncer de sortir del cotxe i el va portar a casa seva.

En moltes ocasions el desconeixement del territori per part de persones de fora fa que s’exposin a riscos sense ser-ne conscients. Molts dels accidents són causats per imprudències de gent que confia en que no passi res.

Recomanem llegir aquest apartat de mesures preventives.

IMG_0099

Precisament a la foto de dalt veiem el cotxe de l’home belga amb la riera inundada.
IMG_0112

Aquesta altre fotografia és de l’institut de l’Ametlla de Mar, podem observar que el pati estava força inundat. L’institut està edificat sobre una rambla, la qual cosa feia de presa.
IMG_0114

Aquest passeig també el veiem inundat.
IMG_1948

Les conseqüències del temporal a la platja de Pixa vaques on desemboca una de les rieres. Podem observar els danys del temporal.
IMG_1955Una de les rieres el dia següent de les inundacions. A la vora hi veiem el Càmping Nàutic.

Fotografies enviades per Pere Quintana-Seguí. Podeu veure més fotografies del temporal a la nostra galeria d’imatges.